Tegnap - 2F / Ma 1F - ?

 2010.01.13. 13:21

  Tegnap este már sem időm, sem erőm nem volt beszámolni, főleg, mert elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem az e-maileket olvasni és az értelmesebbekre válaszolni.

 

  Nos, az elején kezdve:  9.30-kor volt az első férfi, ő azt kérte, hogy hátrakötött kézzel (?érdekes, bár gondolom nem véletlen fordul ilyennel egy másik lányhoz) cumizzam le. Átlagos volt (a menet is, a srác is) ellenben érdekesség: bevallása szerint a szüzességét is egy profitól veszítette el egy bárban, szándékosan, mert élvezni akarta (? az nemcsak a lányoknak fájhat?:D:D:D) az elsőt is.

 

 A második srác 17.30-kor toppant be, láthatóan meló után, mert fáradt volt. Kiderült, cégvezető, adóbevallás, minden, így grátiszként egy masszással kezdtem, ami láthatóan ellazította. Ez nem újdonság, de mivel a való életben állandóan főnökösködik, az ágyban elvárta, hogy én uralkodjak rajta - megkapta. Egyedül, ami meglepett, mennyire szereti a neccharisnyámat simogatni közben (eleve kérte, legyen rajtam, és le sem vettük közben)...

  Érdekesség, amit megtudtam a kérdőívből nem sok volt, talán csak az, hogy ő otthon is megkap mindent, amire vágyik, nem ezért jár lányokhoz. Azért, mert szerinte a "változatosság gyönyörködtet".

 

  A mai napom viszont érdekesebb volt. 10-re jött egy harmincas férfi, aki telefonon 2 napja előre kérte, öltözzek minél kislányosabban, iskoláslányosan, szemüveggel. Előbbivel nem volt gond, mert az arcom nagyon kislányos (ezt élvezem is, sokszor úgy megyek bulizni, hogy így öltözködök:D) és talán csak a magasságom az, ami miatt nem kérnek már személyit alkohol vásárlásakor, utóbbival viszont gondban voltam. Szemüvegem ugyanis nincs szerencsére. 

  Irány egy bevásárlóközpont, ahol egy tényleg nekem jól álló, már-már szexis olvasószemüveget vettem ezer valahány Forintért. Megint más, hogy dioptriás, így nem volt jó azon átnézni, de kibírtam fél órát... na mindegy.

  Jól sikerülhetett, nagy sikerem volt nála, elég sokáig is maradt. Később kiderült, nagy japán manga-és anime mániás, azért szereti ha ilyen csaj lovagol rajta és nem azért, mert rejtett pedofil, vagy valami... aztán előkerült a kérdőív, amiből csak átlagos dolgok derültek ki róla, igaz, ő az első, aki fizetett már olyan lánynak, aki más rasszből származott (azaz ázsiai, néger stb. gondolom a fentiek miatt az elsőnek...)

 

  Ma már senki nincs előjegyezve, szóval ha jön valaki, akkor az "csak úgy beesik", meglátjuk. Holnap kora este viszont egy párhoz megyek házhoz, nem tudom mi lesz és meddig tart. Egy tuti: mivel lány is lesz ott, biztos nem fél-egy órás program lesz...

 

  U.I.: remélem finomabb voltam a nyelvezetemmel, mint eddig. Igazatok volt, de komolyan gondoljatok bele: volt 3 menetem, élveztem, persze, hogy utána a blogoláskor is beleéltem magam... igyekszem visszafogni magam mostantól, de az ördög sosem alszik:D

 

süti beállítások módosítása