GY.I.K.

 2010.02.02. 10:46

...na, holnaptól megint dolgozok, minden akadály (és egyéb, nem ehhez kapcsolódó feladataim) elhárultak vala':)

 

  Addig is, lenne egy gyors GY.I.K., azaz a Gyakran Ismételt Kérdések, amiket sokszor kapok meg e-mailben...

 

K.: Hogy lehet bejelentkezni hozzád a neten keresztül?
V.: Sehogy, sőt, az ilyen levelekre nem is válaszolok. Újság - lány kiválasztása - felhívod - lehet, hogy pont engem választottál ki - eljössz - szex - pénz helyett kérdőív.

 

K.:Nem félsz, hogy a vendégek egymást közt osztogatják a telefonszámod?
V.: Nem, mert olyan helyen hirdetek (és többek közt pont ezért nem neten) ami eleve megszűri, kik jönnek. Nekik a diszkréciós fontosabb, mint bármi, és tudják, kölcsönkenyér visszajár(na)...

 

K.: Amiket írsz, tényleg igaz? Miért írod?
V.: Igaz, de természetesen önmagában amit teszek, nem indokolná, hogy blogoljak is róla, sőt, a legjobb az lenne ugyebár, ha senki nem tudna róla. Csakhogy mint tudjátok, ez egy egyetemi kutatás, így nyílván, ha nem is az én vezetésemmel, de ez is egy más témára irányuló megfigyeléses project része, nem? (Plusz néha segít, hogy ne őrüljek meg:D)

 

K.: Sok a helyesírási hiba...
V.: Sajnálom, de mivel ezeket nem kitalálom, megfogalmazom stb., hanem friss megdugva, vagy épp hullafáradtan írom le, ez szerintem elnézhető. (Plusz az Opera mindent aláhúz pirossal, pedig a magyarizé van beállítva, erre sem alapozhatok...)

 

K.: Problémáim vannak, vagy csak beszélgetnék szexuális életemről, írhatok Neked?
V.: Természetesen, sőt, ha tudok, segítek, bár nem vagyok szakember e témában. Maximum tapasztalt...

 

K.: Médiahack?
V.: Nem, akkor jobb sztorit találnék ki, többet írnék, igent mondtam volna a ... csatorna megkeresésére stb. stb. stb.

 

K.: Miért nem kértél meg erre egy prostit?
V.: Hosszú, de végeredményben a lényeg, hogy nem volt rá ~750 ezer, vagy még több ropogós magyar Forintom... (és akkor még az olcsóbb variációkat mondom most:)

 

  U.I.: megszóltak, hogy a statisztikám pontatlan. Mivel (és ez hülyeség, tudom) eleve egytizedesre kell kerekíteni, és ezt az Excel 1-2 hülyeségét leszámítva meg is tette, igen, én is tudom, hogy néha nem egy teljes ember jön ki - e van:D  

süti beállítások módosítása