Hát eljött a régen várt nagy nap -én legalább is vagy egy éve tervezem, amióta a prostituáltakkal kapcsolatban írtam diplomamunkám- és elindulhat a Répamese c. blogom.

 

 Hogy miről szól? A doktori témámmal kapcsolatban egy nem csekély vállalkozás (épp ezért teljesen névtelen, többet kockáztatok, mint kéne): január 11.-től jómagam is prostinak állok úgy 14-16 hétre, hogy tanulmányozhassam "ügyfeleimet".

 

 Jelen blog a beszámolóimat tartalmazza majd, de ennek ellenére tudományos lesz, nem szexblog. Ha azért jössz/jöttél, kár volt.

 

 Karácsony előtt elkezdtem magam hirdetni, hogy jan. 11-től már menjen az üzlet (akik eddig jelentkeztem, beírtam őket e tájba, elfoglaltságra hivatkozva) és úgy tűnik, menni is fog. A lényeg a következő: a kuncsaft (legyen az férfi/nő, hirdetésemben jeleztem, hogy sok dologra nyitott vagyok, ha elmondja mit akar) jelentkezik nálam, a "prostinál", feljön, megtörténik, aminek meg kell, majd elmondom neki, hogy ez egy kísérlet, köszönöm szépen, a menet ingyen volt (nem, nem kérek pénzt, nem arról szól!) csak töltse ki ezt az anonim kérdőívet. Ő megteszi, isten vele, többet nem jöhet...

 

  Mivel a munka egyik lényege, hogy azt gondolják, igazi profihoz jönnek, eme blogban semmi információ nem lesz, amin elérhetsz, hisz úgyis a 99% csak egy ingyenmenetet akarna. Nem érdekelnek az ilyenek. Mivel a blog -a látszat ellenére- fontos tanulmány lesz, és ismerem az internetes társadalmat, a kommentezést letiltom. Majd a végén, május körül az utolsó bejegyzésemnél engedem, hogy leírjátok véleményeteket, de csak akkor. Addig nekem senki ne kurvázzon, vagy ahogy szokás, perceken belül zsidózzon. Ez nem erről szól...

süti beállítások módosítása